Kääääärlek

Sitter och tittar på en film om medeltiden. Den handlar om, ja.. Förutom medeltiden då.. Kärlek, vilket det känns som man kan så mycket om. Bara det att förr i tiden gjorde man ju annat än man gör idag.
Nu för tiden träffar du en kille, (eller tjej) tycker personen är snygg, pratar lite och sen pippar man. Woho! Kärlek, eller hur?
Nu menar jag inte att man inte ska ligga, det får man jättegärna göra. Men är det verkligen kärlek då? Eller är det bara en personlig njutning?
Alla gånger blir det ju inte dåligt heller, det kal faktiskt bli bra och man kan bli kära.
Bara en tanke!


Visdom

Jag är ju en sån där vidskeplig människa. Jag tror på det mesta. Andar, svarta katter över vägen, tecken och allt sånt. Framförallt tror jag att allt händer av en anledning. Jag tror även att om det händer något dåligt så kommer det komma något bra utav det, längre fram i livet.
Jag tror att om du är en bra människa kommer du att belönas på ett eller annat vis. Det bara är så, helt enkelt.
Om det är meningen att du ska lyckas i livet, så kommer du göra det. På ett eller annat vis.

Godnatt.


Blodprov och grejer

Jag personligen känner att jag är lite utav en ny människa. Eller.. Jag försöker vara det iallafall.
Det är lite tragiskt när man känner att man är nöjd när man förändras. Men det kan ju vara en bra förändring, och då måste det ju kännas bra. På ett annorlunda vis..

Hemma, i soffan!
Det är där jag befinner mig idag. Har varit och tagit blodprov. Woho! Jag bara älskaaaaar sprutor..
Har ju då dragit på mig både halsfluss och körtelfeber. Vem annars? Om inte jag.

Tänkte ta en dusch och sen gå ut med hunden. Duktig!


Söndagskvällar, så.. Givande?

Hur kommer det sig att söndagskvällarna är dem värsta? (Bortsett från att det är måndag, skola, dagen efter).
Jo, för att man:
1. Inte kan somna.
2. Det blir en ny vecka.
3. Alla dessa jävla tankar. - jag hatar dem. Att man varenda söndag ska grubbla och tänka. Så. Himla. Onödigt.

Nu, just i denna stund, ligger jag här i min säng och tänker. (Med min trasiga tv (och med trasig menar jag att den inte vill playa min fantastiska serie. Så man måste trycka ut och in cd:n HELA tiden) som snart flyger ut genom fönstret... En vacker dag).
Tänker på ALLT mellan himmel och jord. Typ, hur kul det skulle vara om alla människor, t.ex. Gick på huvudet.. Då skulle ju allt vara uppochner. Hur skulle det kännas? (Förövrigt startade min tv nu, så den slipper åka ut). Sånna tankar kommer ju på söndagskvällen.. Men även djupa som t.ex. Varför föddes just jag? Vad gör jag för nytta i världen? Finns Gud?
Ni vet.. Sånna frågor.

En fråga ni kanske skulle ha (den enda person som kanske läser detta):
Varför skriver du fortfarande när din tv är igång? - detta är en mycket bra fråga. Har dock inget svar på den. Så, nu säger jag bara. Godnatt.


Varför?

Anledningen till att man har en blogg är ju för att skriva vad man gör, hur man känner och problemen har har/inte har.
Men om man inte har en enda aning om vad man ska skriva då? Varför har man kvar sin gamla blogg som man öppnar upp då och då för att skriva ett inlägg, lägga upp en bild och sen låta stå någon månad till.
Jo! För att man inte vet vad man ska skriva om. Jag vet fortfarande inte.. Men vad sägs om att skriva exakt vad man känner för? Det lät ju bra. Smart tänkt Jennifer, bra tänkt!
Så, nu kör vi.. Igen..


RSS 2.0