Jag är cool, för jag har köpt en bok idag och jag tror att Emma är mycket stolt över mig för det

ÄNDRADE PLANER!!!
Jag och Emma behöver inte åka in till stan imorgon, för Emmas bror skulle in till Nacka med hennes far. Detta betyder att vi kommer ha extremt med bättre tid på oss. Sandra kan då också ta en tidigare buss och behöver inte vänta på oss.
Idag så har jag införskaffat mig en bok, "Människohamn" - John Ajvide Lindqvist.
Jag har bara börjat läsa lite av den, men den verkar extremt bra.

Ikväll vet jag inte vad jag och Emmsiiiiiiilipensiii ska hitta på. Vi kanske ska repa med vårat coola band eller bara ta det lugnt och titta på Festival & Linas kvällsbok.

NU KOM EMMA! Tufft va? :D
Ska vara social nu.... :)
PUSS

When you refused to fight.... So save your breath I will not care

Efter extremt dålig uppdatering, så kommer jag nu med ett inlägg.
Det är faktiskt ganska svårt att uppdatera på sommaren, jag har en dator hemma hos mig, varje dag. Men jag har ju även ett liv som inte omfattar datorn.
Hittills har typ hela sommaren bestått av att vara med Sandra och Emma. Jag älskar dessa två människor. Roliga och trevliga. Det kan inte bli bättre.
Vi har haft kul nästan varje dag. Det har inte gått en enda utan att jag har garvat. Kan antingen bero på sömnbrist eller extremt dålig humor från olika håll. Fast jag ska inte säga dålig humor, den är faktiskt bra. bara det att folk inte förstår den.

På fredag blir det tjejmiddag hos Emma Anjou. Vi har redan införskaffat hennes present. Den är loooooovely!
Jag ska med Emma in till stan innan, hennes hund ska nämligen förfinas lite. Hon ska bli klippt.
Detta ska alltså ske vid två, är klar runt tre, då ska vi till tekniska där möter vi upp Sandra och sedan en timmes bussfärd ut till norrtälje där Emmas mor skjutsar hem oss. Det kommer att bli en hektisk dag, för vi vet dessutom inte hur man hittar till Anjou.
En aning jobbigt faktiskt.

Idag så ska jag vara med Emma. Vet itne riktigt vad vi hittar på, men jag kan garantera att vi kommer ha kul.
Nej, nu ska jag laga lite lunch tror jag nog.
Pussar!


Jag har en guldfisk som jag snart ska slå ihjäl med en hammare

Hejsan alla (Haha, mina typ 3 besökare).
Igårkväll var jag med Sandra, vi skulle egentligen ha dragit till hamnen, men Sandra var så bitter så hon vägrade. Istället satt vi hemma och pratade om allt från gymnasium till killar till döden. Trevligt hade vi iallafall.
Jag talade även med Kevin om att ha en filmkväll inom en snar framtid. Han verkade vara på så får se hur det blir med det.
Idag kommer Emma ut igen. Sist vi talades vid var hon i sickla med sin mor och handlade, får se hur lång tid det tar tills hon kommer inrusande. Jag och Sandru skulle egentligen ha solat men vädret blev inte som vi tänkt oss. I och för sig börjar det bli fint nu så får se vad som händer.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Kan bli allt ifrån hemmakväll till att dra ut. Får se framöver.
Nu ska jag vara social. See yaa!

En ganska lång vecka med lite sömn, men mycket kul

Jag sitter just nu med min vän Sandrus bredvid mig. Hon visade nyss 10 sms där jag hade skrivit "okej", "okejokej" och "ok" i. Alla dessa var skrivna direkt efter varandra. JAG ÄR ROOOOLOLOLOLIG :).

Ungefär hela veckan har jag varit ute. Det har varit skoj vissa dagar andra har det varit lite mindre roligt (som t.ex igår när jag var tvungen att vara hemma tolv -.-.').

Emma läste "kalabalik hos morfar prostan", för mig igår innan vi stack till infjärden. DEN VAR BRA!

Jag ahr inte så mycket att skriva, mest beroende på min otroligt dåliga inspiration...
Skärgårds cupen igår, min vän Elin spelade, som även många andra av mina vänner gjorde. Jag och Emma spanade guys, medan Sandra inte ville följa med *förkrossat hjärta :'(*... Idag däremot! Vi skulle cykla dit, det gick bra...tills slangen i hjulet hoppade ur hjulet och fastnade i kedjan... Asså, det snurrade upp sig.
"Jag har aldrig sett något liknande" - Sandras kommentar till sin far. (Som trodde att bara kedjan hade hoppat, han tror inte att vi är så smarta...). Innan hennes far kom så tvingade vi dit Linus, Lukas och Philip. Som inte heller förstod hur vi hade lyckats, ett mysterium som aldrig kommer lösas. När de kommit tvingade vi även Linus att ta cykeln ut till vägen. TAAAACK!

Vi kom dit, tittade på en match och gick sedan och käkade. Jag och Emma hade stått på morgonen och gjort makaroner. Så vi hade med oss makaroner, ketchup, en pepsi och skinka till gräddö.
Nu har jag och Sandra varit ute med Lussie och Luddan och varit hemma ett tag.
Ska käka typ nu, dessutom kallar naturen.

PEACE *tittade på cribs igår*.

Min vän Emmas riktiga jag



Jag älskar dig!

Lite mer onödig fakta om vad jag ska ha för mig

God eftermiddag alla glada!
Hur mår ni? Själv mår jag prima ballerina. Ska snart bränna ut en skiva. Det får mig på bra humör!

Vaknade upp vid typ 10 eller nåt sådant. Käka frulle med Elin och for sedan hem. Snackade lite med Johanna och Jennie, tittade lite på supernatural och the hills. Åkte sedan med mor och far till norrtälje och handlade färg.
För er som inte visste det så ska vi måla om i lillisen, jag och Johanna ska flytta upp dit.
Jag bestämde att vi ska ha beige och persika färgat. Vi ska ha en fondvägg, får se vilken av färgerna det blir på den.
Ikväll ska jag sitta hemma med mina föräldrar, Johanna och Jennie. Vi ska tita på allsång på skansen och sedan en thrille/skräckis. Tillsammans med godis, chirre och dipp.

Imorgon händer det... Harry Potter och halvblodsprinsen... Jag, Elin, Anna, Lisa, Andrea och Malou ska gå och se den. Vi sitter längst fram längst till vänster. Riktiga skitplatser, men det var som min gode vän Elin sade "Blir det jobbigt kan vi alltid sätta oss i trappan". JAG ÄR FETT PÅ ELIN!
Jag har ett stort problem... Vad ska jag ha på mig!?
Ska ta att prata med Emma sen och se ifall hon har tips. Jag tror att jag ska sno hennes blå/vit randiga tröja :)

Men nu väntar falukorv och makaroner på mig.
Hare bäst!




Emma och jag pratar i telefonen just nu.

Emmas internet har kraschat så hon kan inte prata med mig på msn. Jag gråter blod, men jag pratar med henne i telefonen nu istället.
Hon är rolig :).

Snart ska jag åka till eLin och träffa henne, Lisa och Anna. Sedan ska vi kanske till gräddö, vet dock inte vad vi ska göra där.
Ska fixa mig nu :)

Pressande av min extremt tuffa musik är vad som behövs för att komma på humör



Jag älskar dig Elin Törnqvist.

Gårdagen var mycket rolig, lite spårande på slutet, men jag hade kul iallafall. Lite incidenter här och där men vad kan man göra? Man måste ju få ha kul då och då.
Emma, jag måste berätta en sak för dig när du kommer ut. VIKTIGT!

Idag då? Jag ska nog vara med Jennie och Johanna. Får se ifall det blir en hemmakväll eller ifall vi bestämmer oss för att träffa någon/några.
Annars ska jag nog vara med Elin, ifall hon har lust och ork till att vara med mig. Får se hur det blir med det.

See you suckers!

Jag har pressat supernatural denna vecka med Emma och en smakbit av Sandra.

Your Guardian Angel Lyrics - The Red Jumpsuit Apparatus

Låten som har gått om ett x-antal gånger i mina öron just nu. Ska byta till min extremt grymma musik snart...
Gårdagen tillbringades med Emma och Sandra. Vi tittade på supernatural, som vi har gjort typ varje dag denna vecka. Var i södersvik ett tag och träffade Jesper Lindgren, en trevlig pojke det. Sedan åkte vi hem och skulle titta på Bombay dreams och först kom Sandra på att hon hade glömt sin väska nere i huset... (Detta var alltså runt kvart över 1 någon gång, så mina föräldrar sov) och när vi gått ner och hämtade den så märkte hon att hon hade glömt pyamasen så jag och hon åkte hem till Sandra. Jag gjorde ett tappert försök att komma in i Sandras lillkåk till Johanna och Jennie, det gick inte bra för de sov... Så jag väntade ute i regnet sedan åkte vi hem, tittade klart på Bombay dreams och sov sedan.
Vaknade vid halv tolv, gick ner till huset, käkade frulle och duscade. Har också hunnit åka til gräddö och sedan har Emma kommit nu. Vi har pratat massor av strunt egentligen....
Sandra har åkt in för att klippa sig, men snäll som hon är har hon lämnat supernatural till mig och Emma. Tackar S!
Nu ska Emma skriva ett blogginlägg.
Imorgon ska vi in till norrtälje för att det ska vara ett bandit tält på American car show.

PUS!

Jag är riktigt jävla tuff asså!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är hos Frida just nu. Emma och jag åkte in till norrtälje vid 10, därför var vi tvungna att gå upp vid halv 9. Emma skulle tvätta håret så det gjorde vi. Fick skjuts av mor ner till bussen och sedan for det till Norrtälje.
Vi träffade Anna på bussen, sedan gick hon till tandregleraren och när hon var klar mötte vi upp henne.
HON BJÖD OSS PÅ GLASS! Puss Anna.
Vi ska dra ut typ nu.
Hejdå.


I'm on the highway to hell, YEAAAAAAAH!

Hejsan. Igår så kom Emma till mig. Hon ska sova hos mig till på torsdag om jag inte har nämnt det tidigare... Vid klockan typ efter sex någon gång så kom Elin till mig och sedan Johanna. Det var ganska skoj, jag och Emma hade hållt igång sedan tio så båda var typ överenergiska och satt och skrattade åt allting. Mest åt vår egen otroligt kassa humor.
Det kommer nog att vara kul dessa dagar.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som kommer att hända och ske. Ifall det blir en hemmakväll (med Sandras supernatural box, TACK SANDRA DU ÄGEEEEEEER FETT!) eller ifall vi drar ut. Detta återstår att se.

Nu ska jag sätta mig och titta vidare på ett avsnitt av supernatural (kalla mig inte tönt förrän ni har sett lite av det och själva är besatta!).

PUSSAR !

Emma är den roligaste personen i mitt liv

Jag skickade en bild till Emma förut, den på Jensen och Jared utan tröja, detta var hennes kommentar:


"Hej, det är emmas själ, emmas kropp dog nyss av trumvirvel i hjärtat, jag vet inte om hon återuppstår, men hon fick en chock, hon såg hud från två snygga killar.
Kalla mig Märta"

HAHAH.. Jag älskar din humor Emma. KYSS PÅ DITT HUVUD!


Emma Bardosson är min bebis som har gjort denna extremt vackra bild till mig. Tack älskling :)




Efter en härligt rolig kväll väntar huvudvärk och självmordstankar. Kyssar på syster Bardosson!

Hejsan alla. Igår kväll var en mycket trevlig kväll. Fick skjuts av Jennie till Anna runt halv tio och sedan drog vi till Martin i fagervik. Jag höll typ på att dö när jag såg tomten/huset/allting! Och det är bara sommarhus....ni som har varit där förstår mig!? Så när vi kommit träffade jag Malin Sahlqvist, otroligt skön tjej. Det var kul att stöta på dig igen!
Det blev lite dricka, några bloss och mycket skratt. Ni som inte var där missade definitivt något!

Idag när jag vaknade hade jag världens huvudvärk och var astorr i halsen mycket mys :)...
Jag kämpar för att få hit Emma...det går inte så lyckat kan jag inte påstå...

Idag så är min pappas kusin Jens här med sin fru Victoria och sin som Sigge... Han blir åtta månader på tisdag (Sigge alltså). Vet ni hur söt han är!? Jag ska se ifall jag kan få till ett litet foto sen!

Ikväll ska jag sitta hemma, lyssna på volbeat och skära mig, någon som vill göra mig sällskap? :D
Tyvärr Elin, jag vill itne vara så deprimerad. Jag ska titta ifall det finns någon som vill ha något kul att hitta på.

Jag älskar min musik!
VOLBEAT IN MY HEART FOREVER!

Emma Syster Bardosson ska göra en teckning till mig. Ni ska få se den sen. Hon ägeer på att rita gå in på hennes blogg; Bardosson.blogg.se.

Nu ska jag prata vidare med Emma, vi pratade nyss om orgasm.
PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSS!


Till Elin

Hello alla glada!
Johanna här :D:D:D:D:D
Jennifer underdunderunderbara syster.
Jennifer ska fixa sig för hon ska på partaj, jag och Jennie ska också bjuda in oss själva, det blir trevligare då :D
MEN JAG HAR JU INGET ATT SKRIA :'( HA EN BRA DAG.


Eftersom det här är till Elin så vill jag bara säga att jag älskar dig gummsan!
Fast du e sur på mig nu eftersom jag e jobbig :(:(:(:((:(
LOVE YUO BABY!'

TACK OCH AMEN, FORTSÄTT LÄSA ALLA MILJONER BESÖKARE, KTSSSSSSASR

Och min besatthet fortsätter......



Jennie tyckte att det var kul i alla fall :)

Metallica och In flames, ni gör mitt liv bättre!




Gud vad jag älskar min musiksmak! Jag tror nog att den är bland den bästa som finns. Konstigt, alla tycker nog att deras musiksmak är bäst, men ändå.

Jag uppmanar er som läser att gå in på youtube.com och söka efter "supernatural dean getting scared by a cat". Så får ni se bland det roligaste som jag någonsin har sett.

Några anledningar till varför man ska titta på supernatural:
- Serien är lite småläskig men också otroligt rolig.
- Man garvar minst en gång i varje avsnitt (främst på grund av Deans (Jensen Ackles) kommentarer)
- Det är inte svårt att bli besatt, kolla på ett avsnitt och du är körd!
- Serien är absolut inte förutsägbar och det händer alltid något nytt som gör att man vill fortsätta se.
- Världens snyggaste killar, Jensen Ackles och Jared Padalecki, spelar två bröder, KAN DET BLI BÄTTRE!?

Idag blir det nog fotboll som gäller. Syster har sin sista match och trodde inte att nåpgon skulle heja på henne. Så jag och Jennie ska nog ta och åka med, lite beroende på om Sandra ska ut till landet också. Ska hon  det så tror jag att jag stannar hemma, men jag vill fortfarande se Johanna och självklart Elin!

Men nu börjar klockan bli mycket, så jag ska visa mor lite roliga klipp på datan och sedan ska jag börja fixa mig, så jag inte ser ut som ett psykfall ;). 

Till er som vill slösa bort typ 7 minuter av erat liv på detta. Men jag kan tala om att det definitivt är värt det



Jag har sagt det förut, jag säger det igen. Man måste älska dessa pojkar!

RSS 2.0