Heeeeeeej

Hejsan alla ! Nu sitter jag hemma och ska typ gå och spela spel och ha lite kul med gamlingarna ;)
Har iaf blivit sams med Eric , det är bra tycker jag :)

Elin kom inte till oss , det sugeeeer , men men . Jag överlever nog .
Bloggar imorgon igen , hinner inte mer nu .
Puss / J


In school

Heej . Nu sitter jag i skolan och har SO .. med Lillemor .. Madelen sitter även här med mig och vi har haft ganska kul .

Har även fått reda på att något har stulits ifrån våran lilla skola , men snart kommer polisen och lärarna har snart gått igenom alla skåp , så det blir nog bra snart .

Jaha , idag är det valborg . Har fortfarande inte bestämt ifall jag ska vara hemma eller i Gräddö , men det löser sig nog . Ska även in och kolla efter kläder till skolavslutningen .

Måste fortsätta plugga nu , men skriver säkert sen .
Puss / J

Header

Okej , det blev nu ännu en ny header . Jag är faktiskt rätt nöjd med den . Jag ser i och för sig rättså drogad ut på den mittersta bilden , men jag tycker ändå att alla bilderna är fina på sina sätt .
Hoppas att ni kan stå ut med den .
Puss / J

Nytvättad ..

.. och fräsch är jag nu . Asså , jag tror inte att det finns något skönare än att duscha . Man mår fan alltid bra när man står där och sjunger lite för sig själv .

Jag är skit trött så jag funderar på att skippa desperate housewifes och sova lite istället , så jag är pigg imorgon . Men jag är ju tyvärr en sådan person som måste titta på programmet om jag följer det . Så det blir nog lite tv ändå .

So if I'd go , then what would you say ?
That I'm half dead , that I'm incomplete .
Or would you accept that I'm fine without you ?
That I don't need you anymore .

Nej , nu ska jag göra något oviktigt skit .
Puss / J

Och sorger har vi inga

Shit , jag har kommit fram till att jag har varit typ .. överglad idag . Jag ? Som alltid brukar vara tjurig och irriterande , men nej . Idag har varit en riktigt bra dag . Det var till och med riktigt varmt idag .
På min och Philippas privata danslektion gick det riktigt bra . Vi har till och med kommit på första versen , lite refränger och sticket . Grymt duktiga är vi !

Jag har även spenderat nästan hela min eftermiddag åt optik-frågor . Jag ligger efter som fan och måste fixa dem innan vår lilla tipsrunda .

Juste , på mitt nationella prov i spanska . Hörförståelse , fick jag VG . VG ! Jag ? Som knappast kan säga hur mår du lixom .. men men , det är bara att njuta av det . Kan ju i och för sig inte säga att det gick lika bra på läsförståelsen . Dessutom hade jag två till prov idag . Först så var det Läsförståelse - Spanska och sedan var det Muntligt - Engelska .
På torsdag är det Muntligt - Matte som gäller . Jag ska inte klaga är med Johan , Philippa och Amanda så gruppen är ganska bra . Men Elin kunde faktiskt fått ha varit med i min lilla grupp , tycker jag .

Imorgon ska vi till roslags också , det blir säkert kul . Men som vanligt är jag negativ till allting så .
Det blir nog kul om jag får träffa Elina . Har inte träffat henne på aslänge . Det är nog dags snart .

Nej , nu väntar duschen på mig och även några till optik-frågor .
Men först får ni lite bilder .

Puss !


Jag , redo att ta mig an optiken utomhus .


Plugg , plugg och plugg !


Luddsan låg i Josefines docksäng , hon är ju för söt !


Jag älskar denna fina flicka Philippa Karlsson !


27 / 4 - 09

Jag glömde ju bort att fråga .. Vad ska alla göra på valborg ? Det är ju typ det som är det stora huvudtemat i veckan , hallå .
Nej , nu måste jag gå för att ta tempen , dricka te och sedan jobba no ..
Puss !  ♥


Halo

Har ni alla en stor dröm , som ni bara önskar skulle slå in ? Jag har flera . En är att våga söka till idol nästa år , en annan är att gå estetisk linje med inriktining musik , för att sedan plugga vidare på lärarhögskolan . Det är egentligen ganska tufft hur mycket olika saker man kan gilla . Ena dagen kanske man älskar gult och andra hatar man det . Dåligt exempel , men ni förstår vad jag menar .  Lite skumt faktiskt .

Sitter faktiskt hemma nu , tanken var att jag skulle till björkövallen för att ha ett litet klassmöte . Men nejdå .. här sitter man med halsont och huvudvärk och ingen alvedon har man heller . Det är ju .. härligt .. Men men , man får stå ut .

Hade nationellt-ptov i spanska idag .. hörförståelse . Jo , det är ju jättelätt när spanjorerna snackar på hur fort som helst . Man hinner fan inte uppfatta ett piss .. men , nu är hördelen avklarad och imorgon är det läsförståelse . Kul ! Hade även teknik-prov idag , jag som absolut inte hade någon aning om det . Men jag berättade för min lärare hur det låg till och sedan satte ajg mig och gjorde provet ändå . Satt kvar sist , duktig man är .
Jag svarade iaf på 10 av 15 frågor och utvecklade mina svar så gott som helst . Får hoppas på att det gick bra .

Bara för det så spelades Halo nu , det går ju bara att njuta till den och därför får min rubrik ha titeln ; Halo !

Tänkte lägga ut lite bilder från i helgen . Som bestod av Stockholm med Madelen på fredagen , fotboll på lördagen och barnkalas + fotboll på söndagen . Härligt !
Kommer även lite andra bilder , som t.ex. kläderna jag vill ha !


Ett måste . De är sjukt snygga !






Jag älskar chinos !






















Madelen i fredags


Vi käkade jordgubbar förfan !


Jag i fredags


Jag , senare på fredagen :)


Avslutar med en bild på Madelen och hennes korv , förfan vad vi garvade åt den !

Jag trodde att du var en bra människa .
Jag trodde att du var en smart kille .
Jag trodde inte att du var falsk .
Fyfan vad fel jag hade .


Puss på alla , vi hörs bloggen !

Stan

Hejsan läsare ! Detta känns som om det kommer bli ett kort inlägg . Blev bara tvungen att skriva nåt innan jag ska ta tio bussen in med Madelen Ekestolpe och shoppa i stan . Det ska bli kul .
När Madelen och jag snackade imorse så kom vi på den überbra idéen att vi kunde ha med oss matsäck ! Jag menar , vi spar pengar och hur många där kommer vi att träffa igen lixom ? Typ noll ... nej gott folk , måste nu snabbt ut med lilla Luddan . Men jag bloggar nog när vi har kommit hem .
Puss !


Sötaste Madelen !

Match



HAMMARBY MOT GÖTEBORG IDAG PÅ SÖDERSTADION KLOCKAN 20.00 !
MISSA DET INTE .

Header

Mina underbara vänner på headern förstås :)
Philippa och Elin , ni är bäst .
Älskar er !

Bilder

Shit , hittade asgamla bilder .. eller några är hyffsat nya och några är väldigt gamla . Låt bilderna tala för sig själva .


































Ledigt

Hejsan alla ! Asså , jag njuter av värmen .. jag blev bara tvungen att skriva det . Jaha , nationella prov i matten idag då . Jag tror att det gick hyffsat bra . Hoppas på att bli godkänd iaf .
Dagen idag lunkade på bra och jag var glad hela dagen . Jag fick reda på att vi ska göra en trerätters middag och jag är med Elin ! Vi har redan bestämt allt , behöver bara planera lite . Ska bli grymt kul .
Imorgon är man ledig då .. shit , vad skönt ! Dock ingen sovmorgon , men jag överlever nog . Ska ju in till stan vad fan ! :) Har man roligt när man sitter och lyssnar på playahead radion .. ? Nej , men hittar nog på något .

Funderar faktiskt på att fortsätta skriva på min lilla novell nu .

Vi hörs , puss och kram !


Jonas

Idag har nog varit den segaste dagen i mitt liv , enda fram till elevens val . Jag menar slöjd , spanska , matte och engelska .. kul ! Eller inte , men elevens val är faktiskt alltid kul . Anledning : Jonas ... han är ärligt talat dum i huvudet på riktigt . Jag har nog inte varit med om sämre lärare asså . Ska snart maila Åsa . Han är fan pinsamt .. Okeej , agressionerna avklarade . När jag kom hem tittade jag och Johanna på made . Astufft program . Ska snart gå och räkna läsk och godis till ett disco i skolan . Sedan ska jag titta i matteboken inför nationella imorgon . Jag är faktiskt inte så jättenervös . So what om jag skriver dåligt på just det här . Det är två andra också . Självklart ska jag ju försöka men matten är lite jobbig .
På fredag är jag ledig ! Så jävla skönt . Ska ta tio bussen in till stan då med Madelen Ekestolpe .
Men , nu ska jag maila Åsa .
Puss !


Födelsedag + intagning

Hejsan alla ! Just nu är jag med min lillasyster Johanna . Min andra lillasyster , Josefine , fyller år idag ! Alla som kan grattar henne . Jag och johanna spendera faktiskt över 160 spänn på henne och hon blev jättenöjd . Hon är ju verkligen as söt .
Bara för det så måste jag nu skryta lite .
Jag är preliminärt intagen på estetisk linje med inriktning musik ! Shit , vad glad jag blev . Men tyvärr är jag lite orolig för nationella proven i matte . Jag känner mig inte säker på matten , men men det får gå som det går . TRor inte att ajg sänker mitt betyg pga nationella .

Men jag ska gå och käka nu och snart kommer gästerna .
Vi hörs bloggen !

Pictures of me


08

09

09

09

09

09

Som ni märker så gillade jag inte att ta foton av mig själv förrän 09 men , better late then never !

Fotboll



HAMMARBY - DJURGÅRDEN ,  20.00 PÅ RÅSUNDA !

Självklart att man ska titta , hoppas för min far att hammarby vinner . Jag själv är neutral och hejar inte på något , men hela min familj hejar på hammarby så då kan jag hålla på de när de spelar matcherna .
Puss !

Högstadiet

Asså , jag har funderat på en sak . Ska man alltid behöva gå omkring och tro att man inte duger ? Svaret jag har kommit fram till är nej . Varför skulle man ?

Lite från mina tidigare år som jag kan berätta för att folk ska förstå mig ;

När jag började sjuan så hade jag ungefär 1 vän som jag var med . Jag var typ emo och jag var aldrig med någon utan satt med min mobil eller pratade med min enda vän . Som var en pojke dessutom . Jag gillade att vara ensam men min mamma undrade alltid varför jag aldrig tog hem någon . Men vem skulle jag ta hem ? Okej , jag ska inte säga att jag mådde dåligt för det gjorde jag verkligen inte , jag mådde bra och hade en jättebra kompis .
Sista terminen i sjuan blev jag vän med Erika , jag vet fortfarande inte hur det gick till .
Min vän skulle då sluta i våran skola men då hade jag ju Erika iaf .

I början av åttan så började jag umgås med en tjejgrupp , jag hade då gått ifrån mina emofasoner helt och hållet . Jag var med dessa flickor hela tiden , men det visade sig att vi var för olika och jag hamnade i massvis med bråk . Det var då jag började umgås med Madelen , Madeleine och Annica . Jag tyckte att det var hur kul som helst , för de skrattade alltid och verkade ha så kul och jag kände mig som en i kretsen när jag vara med de . Jag menar de är populärast i skolan så jag var lite stolt över att de ville vara med mig . Jag fortsatte att umgås mer och mer med de här flickorna och blev bättre och bättre vän med de . Men sedan efter sommaren så hade jag inte umgåtts så mycket med flickorna så vi började glida ifrån varandra och jag började umgås med Elin .

Nu i nian så är jag nästan alltid med Elin , men jag är även med " tjejgruppen " och " flickorna " . Sedan är jag med Philippa och jag umgås också mycket med åttorna .
Jag kan nu umgås med alla och det är viktigt för mig . Jag har vunnit otroligt mycket under mina år på högstadiet och mycket är nog tack vare Madelen , Madeleine och Annica . Om jag inte hade umgåtts med de så hade jag aldrig vågat göra någonting . Tack flickor !
Sedan tror jag att även Elin har hjälpt mig . Det var hon som lärde mig att säga exakt vad jag kände . Utan henne hade jag aldrig vågat berätta för t.ex Philip vad jag kände för honom . Jag har lärt mig mycket av henne .
Tack gumman , min allra bästavän !

Så jag har alltså gått från emo / ingen till någon som kan umgås med alla . Det är en ganska stor framgång för mig . Nu vågar jag säga vad jag tycker , vad jag vill och hur jag känner . Förut visste jag inte ens om vilka mina klasskamrater var . Jag vet inte hur mycket jag mer jag har att skriva , tack till alla som har hjälpt mig .
Puss !

Gossip Girl

Hejsan alla ! Jaha , imorgon börjar skolan igen då . Har inte pluggat någonting alls förutom tittat lite i matteboken . Men vad ska man göra när man inte fattar då ? Jaja , lovet har varit bra . Madeleine sov hos mig från fredag till lördag . Härligt härligt !
På fredagen var jag med Jennifer i täby och kollade runt lite . Hittade skitmycket fina kläder , som min mor förhoppningsvis köper åt mig . När vi kom tillbaka var vi med Johanna och Ida . Det var skoj !
På kvällen var vi några stycken som grillade vid vår strand , hade tänkt lägga ut lite bilder men min dator är inte riktigt med på det . Det var iaf en mycket lyckad kväll , tycker jag .
På lördagen så passade jag , madeleine , johanna och lina farmor och farfars hund och tittade på vicky cristina barcelona . Jag personligen tyckte att den var bra men ingen annan höll med mig .
Sedan idag har jag inte gjort så mycket . Har mest blivit drama för mig .

Jag har kommit fram till att Gossip Girl är mitt absoluta favoritprogram ! Det är så bra och jag vet inte ens varför egentligen .. men det bara är det .
Ska nu tala vidare med min käre vän Elin , som har kommit hem från fjällen .
Puss !


Så jävla fin !

Papparazzi förfan !

Jaa , jag har ändrat header . Men tro inte vad ni ser , jag är inte galen .. bara lite (a) Sitter just nu och väntar på att klockan ska ticka . Infjärden väntar ju ! Har lyckats få med mig Eric också , känner mig lite stolt ! Jag har faktiskt lovat honom att jag ska ha min mobil i hans ansikte hela tiden , så ikväll ska jag vara Jennifer Wranning - papparazzi . Shit , det klingar fint . Våran kamera i familjen funkar ju inte , så mobilen får duga . Men jag kan låtsas vara papparazzi ändå .
Nu ska jag gå och börja fixa mig , kan ju inte se ut hur som helst för omvärlden .
Fast idag tänker jag ta Kenza Zouitens tips och tänka "gud vad snygg jag är" innan jag går ut .
Vi hörs bloggen , puss !

Bilder


Min käre kusin , i förrgår


Elin , i förrgår


Jag , i förrgår


Jag , Frida och Elin , i förrgår


Jag och pappa grillade .


Farfar , tuffing !

Infjärten

Hejsan alla ! Sitter just nu här med min lillasyster Johannis vid min vänstra sida . Idag har jag varit i norrtälje med mor och systrar . Jag och Johanna handlade en till present till Josefine och sedan handlade vi mat . När vi kom hem spelade vi kort . Riktigt roligt ! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig halv nio för då drar jag till infjärten och ska grilla med vänner . Kommer nog att bli riktigt kul , en del är ju lite drygare än andra och förstår inte varför man är där men de skiter jag i ! Kan man inte bara umgås med vänner så har man det jobbigt .. Efter infjärten ska man kanske hem och sova tror jag . Imorgon ska jag ju träffa Jennie ett tag för att hon ska hämta lite saker hon glömt hos mig .
Men nu ska jag dra .
Puss ! 

Tecken

Hejsan! Jag har absolut inte någonting att skriva, brist! Berättar lite om vad jag gjort idag, rätt och slätt. Gick upp, tittade klart på Australia. Den var grymt bra! Sedan gjorde jag typ ingenting. Mötte upp Dennis senare på dagen och lånade mirrors, å min mors vägnar. Sedan spelade jag tecken.
Nu ska jag dra till vreta.
Puss!


Glad påsk

Hejsan alla och glad påsk! Idag är det riktigt varmt ute , typ 17 grader och strålande sol , helt okej ! Igår blev det inget bloggande , jag var med Sandra hela dagen och det blev bara inte av . 
Vi hade typ inget att göra , så vi gick ut och gick . Tyvärr så hade vi så pass tråkigt att vi räknade grodor .. jag vet , det är pinsamt . Men vi kom upp i 71 grodor och jag trodde att de gjorde revolution vid södersvik .. lite pinsamt , men de var grymt många .
Jag och Sandra tittade sedan på skräckfilm , mirrors . Först tyckte jag att den var skum men sedan blev den läskig och jag höll på att dö när jag tittade in i varje spegel . Men men , jag får skylla mig själv .
Vaknade sedan vid typ tjugo över nio eller nåt och gick upp och käka . Sandra sov på ett bra tag och kom sedan ungefär när melodikrysset börjat . Vi gjorde det och sedan snackade .
Det blev sedan dags för mig att duscha och fixa mig . Så Sandra tog sin moped och stack hem , medan jag hoppade in i duschen och sedan skjutsade pappa ner mig till gräddö för att lämna fyra bullpåsar . Tack pappa !
Asså , jag blir så jävla irriterad på folk som säger att de kan göra saker och sedan skiter i det ! Jag och Sara diskuterade det här och det är alltid samma folk som kämpar för att vi ska få åka på klassresa och andra skiter helt totalt i att hjälpa till . Det är verkligen skitdåligt !
Men , jag kan inte göra något åt det .
Snart ska jag åka upp till farmor och farfar på påskbord , men nu ska jag titta på en sida om en novell tävling och kanske vara med ?
Vi får se .
Puss!




Puss på finaste skådisen !

Looooov

Hallå! Lov för alla som inte vet det...jag har lov nu! Ska bli så jävla skönt...att bara få vara hemma och så. Mamma och Johanna har ju åkt till gotland, vilket även min sötaste, underbaraste vän Elin har. Kommer sakna de så grymt mycket. Men till min fördel så är jag ensam med min far och Josefine, dessutom är Sandra ute på landet. Så ska nog spendera tid med henne och imorgon ska kanske min far ta med mig och Josefine på ålandsfärjan. Tuffa vi är!
Idag så har dagen lunkat på. Snackade lite med Philip, jag är glad att vi fortfarande kan snacka. Ifall han läser detta så vet han det nu.
Lämnade sedan in svenskan och Marie gillade mor och fars bröllopsbilder. Men vem tyckte inte att de var söta?
Efter skolan drog jag in till Norrtälje med Ida och Nina. Vi skulle träffa Robert, som är jätteliten och söt..nej, jag är inte pedofil. Jag lovar!
Senare på bussen hem så träffade jag Natha! Jag blev typ överlycklig, för jag har inte träffat henne på aslänge. Så grymt kul att träffa henne igen!
När vi sagt hejdå och jag kommit hem så smsade jag Sandra och hoppade sedan in i duschen. Så jävla skönt att duscha ibland. När jag hade duschat slängde jag i mig lite middag och sedan hamnade jag framför datorn.
Väntar nu på att Sandra ska bli klar och ska kanske möta Mikaela och titta på löshåret som jag kanske ska köpa.
När jag sedan träffar Sandra så ska vi dra hem till mig och titta på snyftfilm.
Måste gå nu.
Puss!






Min käre syster

Hans kärlek var som glöd

Hejsan allihop. Idag har jag varit superglad och positiv, enligt mig. Tyvärr har ajg ingen lust att skriva just nu. Ville bara skriva att jag har blivit klar med kärlekshandboken och att det är lov imorgon!
Ska nu läsa en bra bok.
Pusshej!

I en himmel utan slut

Tjooo alla! Hur är det med folket? Här är det i alla fall skitbra. Dagen har lunkat på bra och när jag var klar med praoen drog jag ner på stan gick runt där och sedan när det var dags drog jag upp till busstation och väntade på min buss. En station efter att jag hoppat på kom Mikaela och vi babblade på om allt möjligt. När jag kom till södersvik började jag gå hemåt och stannade efter ett tag och väntade på Johanna. Vi började vandra tillsammans och sedan kom min far och hämtade oss. Hemma började jag arbeta på min "resonerande uppsats om konsten att göra slut". Det går trögt coh är tråkigt så jag ringde Sandra istället. Åt sedan lite middag och sjöng singstar. 
Jag måste berätta att ajg igår läste ut Så länge vi båda andas. Slutet sög, men annars var boken helt okej.
Sedan hamnade jag här. Ska snart gå ut med hunden, men vi hörs.
Pussar!


Today

Hejsan allihop! Var det fint väder idag eller? Jaaadå. Det skulle inte ha blåst men annars var det helt okej. Praoade och slutade tjugo över ett. Då skrattade jag lite för mig själv över att alla mina klasskamrater satt i skolan då medan jag hade slutat och drog ner på stan. Jag var ensam ett tag men sedan kom Ellen till min räddning och vi gick runt lite överallt. Jag hade egentligen planerat att dra hem med min mor men så blev det inte då det visade sig att min käre vän Elin ville träffa mig. Så jag bestämde träff med henne istället och vi drog ner till inter sport och sedan mötte vi upp Johanna och Ida och drog upp till donken. När klockan sedan blev tio i fem drog vi till busshållsplatsen coh åkte sedan hem. När jag och Johanna kom till södersvik affärn så fick vi gå hem. Mig gjorde det inte så mycket för att det var varmt ute och ingen har dött av en liten promenad. Väl hemma hoppade jag in i duschen och satte mig sedan och fortsatte läsa "Så länge vi båda andas". Tyvärr ni folk som ser ner på boken. Tyvärr måste jag erkänna att jag har fastnat för fjärde boken..och dessutom är det Jacob som är mest intressant, enligt mig. Sedan hamnade jag här. Ska snart gå och fortsätta läsa och intervjua mina föräldrar.
Puss!


Todays outfit


På vägen hem


Johannis på vägen hem


Solen sken på himlen när vi gick hem

Härligt härligt

Hejsan alla! Ursäkta för den otroligt dåliga uppdateringen.
I fredags hade jag verkligen ingen tid för jag var borta hela dagen. Först var det prao sedan ner på stan för att träffa Johanna, Ida, Nina, Åman och Kevin. Vi gick runt ett tag sedan träffade vi min kusin och hennes pojkvän Johan. Gick sedan för att träffa Madelen och åka med henne och hennes mor upp till willys och handla till vårat lilla disco. När vi kom fram mötte vi min mor och gick in för att handla. Det gick ganska fort och sedan var det bara att skynda sig hem och slänga i sig käk och sedan ner till discot. Sedan var jag där till halv elva och då var jag så pass trött att jag inte hade någon lust med att blogga.
På lördagen åkte jag in till norrtälje på morgonen och sedan när vi kom hem så ville man bara vara ute i solen. Sedan kom Elin och vi skulle mopeda in till norrtälje för vi skulle se Fast and Furious på bio. Som hade varit det jag längtat efter hela veckan. Så vi drog in dit och kom in i tid. Sedan for vi hem igen och då skulle jag upp till farmor och farfar. Var sedan där till halv tolv och då hade jag diskuterat med min mor och far om hund, det ledde ingen vart. Gick sedan och la  mig.
Nu idag då så har jag inget planerat. Ska försöka hinna klart med svenskan idag. Får väl se hur det går.
Dessutom är våren verkligen här nu! Vi grillade igår och satt ute hela dagen. 
Puss! 


Ida och Johanna i Norrtälje


Saris :)


Luddan


Min käre far


Johanna och Josefine var fullt upp i sitt ritande


Grillade


I don't need a man.

Jaha, då var ännu en prao-dag avklarad. Efter praoen var jag på fritids ett tag och sedan gick jag ner på stan. In på HM där jag träffade Marre. Hälsade på henne och pratade lite. Sedan ville Frida att jag skulle ringa Ellen. Jag gjorde som Frida sa och jag och Ellen bestämde träff. Vi gick runt lite här och var och handlade lite. Sedan gick vi till Tullen och köpte varsin glass och en apelsin mer. Vi satte oss ute i solen och snackade. Jag kan lova att solglasögonen åkte på! Sedan gick vi runt lite till bla Garderoben där jag såg en skinnjacka. Den ska bli min! Jag älskade den och det bästa var att den bara kostade 599. Så min mor ska nog handla den åt mig. När vi inte hittade det vi letade efter där heller drog vi till Åhléns. Där träffade jag Amanda, snackade lite med henne medan Ellen handlade. Efter Åhléns drog vi till Kappahl där jag hittade en jättesöt tröja. Jag blev tvungen att köpa den. Den kostade 199, men jag anser att den var värd det.
Efter att vi varit på Kappahl gick vi till banken och sedan till Stockholmsbussen som vi tog upp till flygfyren. Jag tänkte köpa ett par läsglasögon, men de kostade 179 och det kändes lite dyrt. Så jag tänkte dra upp till ÖB eller Coop och köpa ett par imorgon.
Vi gick sedan till mormors jobb och åkte med henne hem. När jag sedan kom hem så åt jag sprödbakad fisk med potatis. Det var mums. Sedan spelade jag skip-bo med systrarna mina och sedan hamnade jag här.
Ska nu gå och duscha och sedan försöka läsa lite.
Puss!


Today


Tröja, 199:-


Kusin, Ellen.


Elin, från igår.


1/4-09

Heeeejsan! Ett stort grattis till Madeleine som fyller 16 idag. Grattis gumman!
Första praktik-dagen är även avklarad. 6-åringarna är riktigt söta. Jag fick till och med en teckning! Töntvarning på mig. Träffade även Vickan idag medan jag satt och väntade på Elin. Hon är verkligen supersnäll. Iofs sas inte så mycket men hon är ändå söt. När jag hade mött upp Elin gick vi och tittade på skor och Elin köpte ett par. Sedan gick vi ner till hamnen och stod och snackade i solen, tills min mor kom och plockade upp oss.
Jag och mor åkte hem, käkade och sedan drog jag och Johanna till gräddö, handlade och tankade mopeden. När vi kom hem spelade vi skip-bo och sedan duschade jag. Så nu sitter jag här, färdigduscah och känner mig fräsch.
Ska nu dra.
PS: Har inte dragit ett enda skämt idag. Skäms på mig.
Puss!

RSS 2.0