Ännu ett meningslöst inlägg, för jag har verkligen inget liv just nu.

Här sitter jag och gråter blod....Det är nämligen så att när jag kopplar in min telefon i datan så säger datan att det är en kamera....Detta hemska påstående resulterar i att jag inte kan föra över mina extremt bra låtar. Det sugeeeeeeeeer!

Nåja, ikväll då? Jag ska vara med Sandra, Nevena och Vickis. Tyvärr kommer det nog bli en innekväll med tanke på att min moped är trasig och vi är fyra stycken.
Sandris tog lillfingret idag på att hon skulle ge disturbia en chans, men gillar hon inte den efter en halvtimme så ska vi stänga av. Jag tror inte att det är någon risk att vi tvingas stänga av, men det är ju bara som jag tror.. (a).

So I won't give up.
No I won't break down.
Sooner than it seems life turns around. (Lalalalalala)
Den låten spelas just nu på min dator men det ska jag snart ändra på och istället blir det...Tadaaaaaa! Bon Jovi. 

I'm wanteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeed, dead or aliiiiiiiiiiiive!

Detta är alltså inget intressant alls, bara lite meningslös fakta.


Snälla ljuva serie, börja snart igen!

Ett helt onödigt inlägg om ingenting.

Jag satt nyss och försökte spela på min lilla synt, det gick ju sååååå bra... sarkasm flödar.
Så nu tänker jag istället gå och ta en dusch i väntan på att Sandra, Nevena och Vickis ska bli klara.

Vi hörs bitches!

I'm in loooove with Jensen and Jared, even though it huuuuuurts!

Headern?
Ja, jag är officiellt förälskad i Jensen Ackles (som ni redan visste) och även i Jared Padalecki.  Underbara skådespelare och otroligt fina är de också. Jag älskar också serien supernatural överdrivet mycket. Tack mamma för att du tvingade mig att titta på ett avsnitt. För sedan var jag fast.
Detta tycker jag förklarar min header alldeles utmärkt.



Just look at those guys. You got to love theeem!


Känner att jag inte har skrivit på länge, men hallå det är ju fan sommar. Då ska man vara ute och få färg och må bra. Igår kan jag tala om att jag inte sov ett piss, för jag satt och pressade Sandras första säsong av supernatural. Började ju inte se förrän typ säsong 3-4 eller nåt sånt så jag har inte sett första säsongen. Så Sandra tyvärr, jag måste se!

Till något helt annat... JAG KOM IN PÅ MUSIK PÅ GYMNASIET! That's right, jag kom in där jag ville gå och jag är överlycklig. 

Men nu har jag upptäckt att vi har hyrt bröllopsfejden (eller vad den heter) så jag ska nog se den, gråta över att min dator är cp och sedan gå ner och bada tills Sandra ringer så jag ska träffa henne, Nevena och Victoria.

Vi hörs, pussar!

The red jumpsuit apparatus


Hello alla mina fans! Cliché? I know :)

Jag har ju då varit ute på labbskär sen i trosdags, kan ju inte hinna med allt, så jag har inte bloggat.
När vi kom dit var väl klockan mot halv 8, 8 och då började vi plocka fram allt och fikade jag, elin, anna och elins far, som hade varit jättetrevlig och skjutsat oss ut till ön. Sedan gick vi bara runt och tittde, satt på bryggan och hade det mysigt. Efter ett tag stal jag annas kamera och kände mig som en fotograf.
Vi satt uppe, tittade på solnedgången och hade det trevligt. Vi såg även soluppgången och hade det trevligt.
Andra dagen solade, solade och solade vi. Rodde ut med båten och la nät. På 2 timmar fick vi 9 abborar och 2 sikar. Grymma eller vad? :)
Elin rensade fisken och vi var jätteduktiga.
Idag då? Vaknade 11 och har solat hela dagen.
Och nu ska jag dra ut. Bilder någon annan gång. Förlåt, för min osocialitet.
Pussar!


Jensen Ackles är mn idol, för att han är så jävla fin.

Japp, som rubriken säger. Jag är kär i Jensen Ackles, så jag typ dog under bion. Filmen var asbra enligt mig, men dålig enligt Elin.
Jag älskar när det kommer plötsliga händelser så hjärtat typ stannar. Jag älskar den känslan!
Tyvärr har jag inte så mycket mer att skriva, så Elin ska få skriva ett inlägg på sin blogg, urls.blogg.se.


I love this dude, 'cause he is so fucking hoooooot!

Elin frågade ifall jag kunde gå med på bio och dum som jag är tackar jag ja.

Godmorgon. Hur mår alla? Själv mår jag toppen, lite trött, men det funkar.
Idag ska jag och Elin gå och titta på "My bloody valentine" på bio. Jag kommer kissa på mig. Men jag har lovat att gå med henne, och hon har lovat att hon ska ta med sin mp3. Hihi, fan vad feg jag är!

Vaknade halv 11 av att det knackade på dörren till lillkåken. Själv pallade man inte ta sig ur sängen så Ellen fick göra det. Nu har man käkat frulle och jag funderar på om man ska börja städa rummet lite snabbt, så inte min mor blir typ galen. Sedan ska man väl börja fixa sig själv.

Mitt problem är: SKa man ta på sig lång byxor eller shorts. Aa, det ska jag fundera vidare på..
Pussar!


Jennifer is baaaaaack with Ellen, her cousin, besides her

Jag har inte bloggat på jättelänge, jag vet. Men tiden har inte funnits + att vår dator har varit ur funktion.
I fredags, midsommar och mors födelsedag, så var jag först hemma och firade mamma. Sedan var jag med Sandra, Emma, Johanna, Philip, Lukas, Linus och John. Trevligt trevligt.
Sedan orkar ajg inte berätta om allt vi gjorde. Inte heller om resten av helgen, det har hänt för mycket.

Igår kväll tvingade jag Elin att bada. Hon tyckte inte att det var skönt. Men det tyckte jag. Vafan! 24 grader...
Elin, jag säger bara en sak: Kenya!?

Blev väckt lite över 7 av Elin. Hon skulle nämligen jobba och jag ville inte vara kvar där. När jag kom hem pratade jag med Johanna och Jennie och sedan åkte jag in till norrtälje med dem.

Senare idag ska jag och Ellen, min kusin, titta på Benjamin Button. Men nu väntar fotboll.

Pussar!


Norrtälje hela dagen och nu kommer fotboll, jag har inget liv :)

Hejsan alla, jag har absoluuuuut inte haft tid att blogga förrän nu. För jag har varit upptagen hela dagen :). Har varit inne och handlat i norrtälje typ hela dagen, i princip.
Igår kväll så sov jag och Anna över hos Elin och vi hade jättekul. Såg någon film som jag tror hette pathology (?), den var faktiskt riktigt bra. Men väldigt skum.
Ikväll då, jag har nyss fått reda på att Sandra ska komma ut, men jag ska tyvärr på fotboll. B-laget spelar, så jag, Anna och Philip ska vara hejarklack. Mycket trevligt ;).
Men nu ska jag faktiskt käka, kommer bilder på vad mor har köpt åt mig imorn, eller senare.

Pussar! ♥

Elin, du och jag ska ha gryyymt kul :)

Hellooooo alla! :)
Idag har jag varit jätteduktig hemma. Jag har städat, hjälpt till att sätta upp partytält och plockat ner utemöblerna under tälten. Dessutom har jag åkt till gräddö, med Johanna syster, och handlat frallor till mamma. Jag är underbart snäll!
Ikväll klockan sju, är det match på vallen, jag ska dit och så ska även Elin dit.
Efter matchen ska jag dra hem till Elin och sova där. Anna Banana skulle kanske dit också. Vi kommer att ha grymt jävla kul :). Det har vi alltid.

Imorgon ska typ hela familjen åka in till norrtälje och handla. Jag och Johanna ska kolla efter ny present till mamma. Jag ska även kolla efter lite kläder och annat sånt, får se vad man kan hitta i våran lilla stad.
Måste också köpa paket till Madeleine. Så hon får det.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan packa. Får se ifall jag bloggar med idag, eller så kör jag imorgon.

Pussar!


Kiss är bäst!


You got to love her style!






Finns det någon som har finare stil är Taylor Momsen? Jag älskar hennes frisyr, hennes kläder och aa allt. Hon kör sin egna stil och det är härligt. Hon inspirerar mig och dessutom är hon 15 år! Inte illa jobbat där inte ;)

Hemma igen, med brist på något att göra

Okej, nu är jag äntligen hemma! Mitt bra humör har däremot försvunnit. Det försvann efter att vi hade köpt mors present. Shit vad sur jag blev! Vi gick in och köpte en tröja och sedan när vi hade betalat så stod det "bonde" på bröstet, den var uttvättad och det stod "Jim" på lappen i nacken. Hallå, det kan vi ju fan heller ge till min mamma!? Idioter..

Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. Johanna har åkt på träning och Philippa kunde inte komma för hon ska till typ vätö imorn. Bajskorv på henne.
Så om någon inte har något att göra så träffar jag gärna den personen!

På midsommar vet jag inte vad som händer, ska fira mor och sedan har jag blivit erbjuden att åka till dansbanan i infjärden. Men det känns dumt att bara komma lixom...? Om ni fattar vad jag menar :p.
Får se vad jag hittar på, något ska man väl göra iaf :)

PS: Jag är kär!

Pussar!

Solen skiner idag!

Asså, jag är asglad idag! Jag vet egentligen inte varför..men glad är jag, och det är ju alltid bra, tror det beror på solen.

Igår kväll vart roligare än jag hade räknat med, Elin kom hem till oss och skulle sleepa över. Hon hade med sig Disturbia (got to loooove it!) och 21, som var asbraaaa. Vi satt och titta på film (Elin hade Johanna liggandes i hennes knä) och svullade chirre, dipp och cola. Förresten, vi har sånna här astuffa cola glas från donken.
Nog om det, vaknade vi halv elva idag av att jag fick sms. Inte kul! Jag var astrött, men jag och Elin pallrade oss upp, snackade ett tag och gick sedan ner för att käka frulle.
Sedan bestämde vi oss för att ta upp kaninen och det gick ju bra enda tills kaninen bet mig. Så jag har typ världens äckligaste märke där. Ont gör det också!

Snart ska jag, syster och mor in till norrtälje. Först ska jag och Johanna köpa mors present, och sedan ska vi handla till midsommar/mors födelsedag. Härligt.
Efter det ska jag se ifall jag och Philippa ska göra något.
Pussar!


Visst ser det smarrigt ut? Photograf: Johanna, syster, Wranning.
http://wranning.blogg.se/



Todays:
Linne: Ginatricot 199:-
Jeanstights: Bikbok 149:-

The sims ägeeeeeer!

Godmorgon. Idag vaknade jag vid halv tolv av att Jeff smsade mig. Efter det kunde jag inte sova. Så jag gick upp och tvättade mitt äckliga hår. Har också hunnit vara ute med hunden och hämtat posten. Inget roligt kan jag meddela.
Idag väntar, inget speciellt, ska nog åka in och kolla på när min far spelar fotboll. Haha, vilket liv jag har.

På fredag är det midsommar och då fyller min mamma år!
Jag och Johanna har redan bestämt vad vi ska köpa till henne, det kommer att bli asbra.

Pussar!

Lasse Majas detektivbyrå

Hejsan alla! Igår kväll var jag, Johanna, Sandra, Jennie och Emma hundvakter. Vi hade kul och försökte sedan få tag i folk att träffa.
Det slutade med att Joey, Lukas och Philip var med oss ett tag. Emma berättade massor av roliga saker om Sesti (stavning, emma?). Lukas och Philip stannade kvar ett bra tag och sedan åkte det, medan Joey stannade.
Efter ett tag gick Joey och vi gick alla och la oss.
Vaknade vid 7 av att det blåste så jävla mycket. Gick då upp och började plocka in vår disk i maskinen. Sedan gick jag och la mig igen. Vaknade då upp vid 9 istället och väckte alla andra och vi städade upp det sista.

Idag då..? Jag har inte gjort så mycket. Bara varit hemma och så. Det är så jävla tråkigt när det regnar, man kan lixom inte hitta på något.
Nej, nu ska jag gå och titta på film, taken, tror jag att den hette.
Får se ifall ajg bloggar mer sen.
Pussar!

Matilda stirrade på mig

Hejsan. Sitter just nu hos min kusin och henne boyfriend Johan, med Madelen och Matilda. Har varit i parken och lyssnat på E.M.D.
Höll på att frysa ihjäl så vi gick in.
Igår kväll sov jag hos Annica efter att vi hade varit hos Anna. Gick upp runt halv 12 och käkade frukost. Sedan började vi fixa oss för att ta bussen in till Norrtälje. På bussen satt även Madeleine och sedan kom även Sofi och Sara. SEdan bar det av mot parken.

Ikväll ska man vara hundvakt förfan! Jag, Johanna, Emma och kanske någon mer. Får se hur det går.


0707573567


Annica, du får lov att hjälpa mig!

Nu drar jag snart till Annica så kommer inte att blogga på kvällen. Först är det ju middag hos Anna, för niorna. Sedan snackas det om att man ska dra till infjärden. Åter idag har jag problemet: kläder!
Vad fan ska ajg ta på mig!? Jag hatar detta ständiga problem, men jag tar med mig olika förslag hem till Annica, för vi ska fixa oss tillsammans. Samtidigt kan jag fråga vad hon tycker.

Nu ska jag sticka och packa.
Kyssar på er!


Veckans bild!

veckans bild
img
img
img
 

Japp, veckans bild på Mobergs. Tror ni mig inte, gå in och kolla på http://www.mobergsbar.se/.

Kvällen igår var riktigt lyckad, jag hade verkligen jättekul. När vi kom dit så stod vi mest och tittade på när alla dansade, men efter ett tag kom vi igång och dansade. Jag vet inte hur länge jag stod och bara släppte lös. TRäffade även på människor jag kände. Vi träffade Melinda, Louise och Fredrik. Riktigt kul! När vi hade varit där i typ 2 timmar så kom Sofi, Sara, Madelen och Mattias. När jag och Madelen hade gått in och köpt något att dricka så fick vi reda på att Mattias hade stuckit och att Sofi inte fick komma in. Så jag, Elin, Madelen, Mattias, Anna, Sara och Sofi gick ner till parken, medan några andra av våra vänner stannade kvar på mobergs.
När vi kommit ner till parken så skulle vi leta reda på Daniel, Mattias bror, och så skulle vi hitta Mårten, Elins bror. Så vi började gå igenom hela socitetsparken typ. Först så träffade vi på Emil och Emil. Sedan så hittade vi både Mårten och Daniel samtidigt. Vi stannade och pratade med de ett tag. Sedan åkte jag hem med Elin och sov hos henne.

Idag väckte Elin mig runt tio och vi gick upp och åt frukost. Sedan drog vi in till norrtälje och köpte lite saker, med Mårten gjorde någonting. Efter att vi handlat så drog vi och åt på donken. Efter det började vi åka hem, men fick sedan vända och hämta upp Kenny. Åkte sedan mot södersvik, där jag hade min moped. Fick köra hem i regnet. Det var ju skönt.
Ska åka till Anna ikväll. Där kommer vi nog få det riktigt skoj. Inann jag åker dit ska jag till Annica och lämna saker. Ska nämligen sova där ikväll.

Pussar!


Mobergs tonight!

Okej, jag har nu varit inne i norrtälje, kommit hem, pressat Easy People och tänkt. "Vad ska jag ha på mig ikväll!?" Ska nämligen till Mobergs. Det är för de som har gått ut nian, första och andra året på gymnasiet.
Funderar på att köra på jeans, en skön tjocktröja och skita i jacka, eller köra på strumpbyxor, typ långt linne och jacka. Menmne, jag får se hur det går.

I norrtälje letade jag och Johanna efter silverschampoo, men vi hittade inget. Ska dra in och titta någon annan dag istället.
Jag och Johannis var också hemliga spioner och skulle spionera på Martin Ericsson, det gick inte så bra för han upptäckte oss, men misstänkte inget. Vi träffade också Åman, han ville bara hälsa för han åt middag klockan halv 2. HAHA! Det var jättekul..
På bussen hem stötte vi först på Erika, sedan kom Fredrik på. Trevligt, trevligt.

Nu tror jag nog att jag ska börja göra något åt mitt "klädproblem".
Ha det bra, pussar!

Norrtälje väntar

Godmorgon gott folk! Pressar Easy People medan jag sitter och skriver.
Jag kan börja med att skolavslutningen var hemsk. Inte för att det gick dåligt eller nåt, det var bara det att vi inte kommer träffas något mer..efter avslutningen drog jag och syster hem till Sofi, där vi möttes av många trevliga människor. Efter ett tag kom det massor med folk som strömmade in. En del hade med sig cider och sånt så det blev lite drickande.  Jag kan tala om att jag iaf hade det riktigt trevligt. Jag och Sara sprang ner och kissade på ängen och började prata om när vi var hos anna förut...Haha, riktigt kul!
Kom inte därifrån förrän runt halv två.

Imorse blev jag väckt fem i sju. Hade nämligen lova min lillasyster att locka hennes hår till hennes avslutning. Det fick göras fort, för mycket tid hade man inte på sig. Men vi hann klart och sedan var det bara att slänga på sig det man hittade och åka till kyrkan. Där tittade jag på syster, med madelen och mattias, som skulle titta på matilda.
Efter det åkte vi hem till Annica (Hellberg) och fikade.
Nu sitter jag och väntar på att mormor ska ringa så ska jag och Johannis dra in till norrtälje. 

Innan jag går får ni en dagens outfit. 



Blev bara tvungen att lägga upp den här också :)


Älskade syster och jag igår kväll. Älskar dig! 

Hjälp mig

Juste! Jag kom på att jag inte vet ifall jag ska ha korkskruvar eller rakt ikväll på skolavslutningen. Så jag låter de som läser avgöra. Hjälp mig snälla?


Pussar!

Teenage Dirtbag

Jag gillar faktiskt versionen av Teenage Dirtbag som Girls alound gör. Men vad kan jag säga? Originalet är alltid bäst!

Juste, det var faktiskt Madelens, madelenekestolpe.blogg.se, förtjänst att jag började lyssna på Teenage Dirtbag och one of us. Puss gumman!





Redo för avslutningslunch


Avslutningslunch och skolavslutning

Godmorgon! Jag sitter nu här och typ aa, jag vet inte hur jag känner. Det är avslutningslunch och skolavslutning idag. De flesta tänker säker "Wohooooo! Vi slutar nian". Men inte jag inte. Jag tänker "Shit, hur ska jag klara mig utan samma gamla rutiner?". Okej, så deprimerad är jag inte..men i princip. Jag tänker att jag kommer inte att få träffa alla i skolan, varken nior, åttor eller sjuor. Det är bara nytt som väntar, och ärligt talat suger det.
Jag kommer att sakna den sjuka humorn, springet i korridorerna, komma försent till spanskan (och varje gång skylla på klockorna), alla minerna som man gjorde i klassrummet. Allting som man gjorde. Det är jättesvårt att släppa de gamla rutinerna.

Det som kommer vara svårast att släppa är han (som jag har pratat om tidigare i bloggen). Att se honom varje dag, har på något sätt fått mig att må bra egentligen. Nu när det är sommar och vi inte kommer träffas så mycket, så kommer det att bli jobbigt. Dessutom kommer vi ju inte ses efter sommaren heller. Jag vill inte sluta nian och jag vill inte sluta stöta på honom varje dag.

Nu vet jag inte hur många gånger jag har bölat det sista tio minutrarna. Måste sluta.
Ska väl ta och käka frukost nu, gå ut med hunden och sedan börja fixa mig lite smått.
Pussar

9 juni 2009

Som jag misstänkte så hann jag inte blogga något mer igår, för jag var nämligen i skolan och hade kulturkväll. Men allting jag var med på gick kanonbra, först dansen, sedan elevensval, because of you och sist time after time.
Höjdpunkten på kvällen var:
Easy people, of course - Shit, vad bra ni är killar!

Idag var det en ganska lugn dag, jag tittade på film och på småstjärnorna. Inte så jobbigt.
Haha, min lillasyster blev typ ledsen igår för att hon inte fick easy peoples autografer så då fixade hennes otroligt snälla syster det. Alla är så otroligt snälla i det bandet så det var inga problem alls.

Idag när klockan började närma sig tjugo över tolv eller nåt. Så började min käre vän, Sara, att gråta. Jag fick typ panik inombords och undrade vad det var och då sa hon att det är ju sista dan i skolan. Det var lixom då det slog mig också. "Shit, vi slutar nian. Kul, men hemskt!" Jag menar, man har faktiskt gått i samma klass i typ 9 år och nu helt plötsligt ska man splittras. hur kul är det på en skala då? Dessutom ska ju Elin till borås också och det är ju såklart otroligt bra för henne, men gud vad jag kommer att sakna henne. (Nu är jag så mesig att jag sitter här och gråter på min stol).

Efter skolan drog jag och Johanna hem och böt om (raggsockorna var på) och sedan drog vi ner till södersvik. Bussen var såklart försenad, men det är skitbra. Men eftersom jag och Johanna är så enormt snabba så hann vi med allt vi skulle och tog tre bussen hem igen. Det jag köpte var lösnaglar och fyra hårspännen med olika sorters blommor på. Efter det har jag inte gjort så mycket. Lyssnat på Easy people (herregud vad jag tjatar, men de är så grymt bra så det kan de ha!).

Nej, jag ska nog börja dra mig mot duschen nu, känner mig riktigt ofräsch. Vi hörs kanske senare, om inte så gör vi det imorn.
Pussar!


Denna väcker minnen!


Hemma hos Madelen

Sitter just nu hemma hos madelen och min mor kommer nog snart, så då ska vi hem och käka. Sedan tillbaka till skolan.
Vi körde våra låtar på dagen idag. Vi lyssnade också på easy people. Jag ska köpa deras skiva idag! De är verkligen asbra. kom och lyssna vettja. Idag börjar allting klockan 18.00 i rådmansö sporthall.
Jag ska dra nu.
Vi hörs, pussar! ♥

Jag älskar att känna mig fräsch

Just nu känner jag mig grymt fräsch. Jag har nämligen varit ute och sprungit, sedan gick jag in och duschade, rakade benen, gjorde hårinpackning, filade mina fossingar, smorde in mig och nu ska jag snart måla naglarna.

Just nu på min tv är Gossip Girl - I loooove that show!

Imorgon ska ni få en dagens outfit också.
Men nu börjar gossip girl snart igen.
Vi hörs bloggen!


I love this guy!


7 juni 2009

Jag pressar Joan Osborne - One of us.

Idag har det inte hänt så mycket egentligen, var ute med Johanna och pappa och ryckte strömming.. Vi hade jättekul. Jag och Johanna skrattade asmycket.
Innan vi drog ut och fiskade så var vi uppe hos mormor och morfar och tittade på hennes lilla kattunge. Riktigt söt var den! Bilder kommer senare.

Igår hände inte så mycket, satt i soffan och var irriterad över att Sverige förlorade mot Danmark. Haha, gud vad töntig jag är.

Jag funderar på ifall man ska sätta fart och gå för att göra sallad till maten.. Efter det ska jag ägna några timmar åt mig själv. Dusch, rakhyvel, fotfil, sax, fotbad och massa sånt.

Det är ju skolavslutning på onsdag. Shit, vad jag kommer gråta. Jag känner det redan nu.
På fredag ska jag hem till Anna och träffa folk.
Nej, nu ska jag sätta fart. Vi hörs bloggen!
Pussar!

Utkast: Attention! Imorgon ...

Attention!
Imorgon ska jag och Madelen sjunga i skolan!
Kom dit på kvällen klockan 18.00.


Dålig uppdatering

Förlåt, förlåt, förlåt!
Jag känner at jag inte har tid att blogga nu för tiden.
Igår var jag nämligen i täby med syster, ida och philippa. Jag köpte en varsin present till ida eklöw och madeleine skogh. sedan hittade jag själv ett par skor (till avslutningen), en tröja och ett par örhängen. Men jag råkade glömma ena påsen på bussen hem, självklart var det påsen där maddes paket låg i. Så min mor håller på att försöka få tag i sl, som tyvärr inte vill svara.
Så kan det gå.
Nu ska jag snart dra in till norrtälje och köpa en hårfärg till min syster. Sedan ska vi hem, jag ska färga hennes hår och sedan kommer robban och gitte.
Vi hörs senare!


Varsågod Cissi!

Här får du Cissi. Lite sent, men den kom. Men jag varnar dig för att det inte låter vackert med tanke på att jag inte kan komma upp så högt.
Pussar!


Spanska, here I come

Skippade skolan idag, pallade inte... nejdå, jag skippar aldrig skolan!

Och jag fattar ärligt talat inte varför man ska skolka...det är bara onödigt. Man får ju ändå bara gå om, då är det ju likabra att gå där när du ska det?
Man lär sig ju inte direkt något om man inte går i skolan. Så det är egentligen bara onödigt att skolka. Det är vad jag anser.

Idag då...inget matteprov blev av. Jag vet inte vad det är med Sofia. Hon borde ge mig det!
På morgonen blev det åter igen ingen normal engelska lektion. Vid halv tio var det dans som gällde. Jag trodde typ att det skulle vara 4 stycken där, men det visade sig att det var flera som var där, skoj!
Jag skulle egentligen vara i en annan grupp än jag var, men jag total vägrade. En person som jag borde vara döööösur på, får mig bara att tycka om honom ännu mer. Sedan var det en annan person som jag vill undvika så mycket som möjligt. Men men, det löste sig ju eftersom jag fick vara med Philippa Karlsson, looooove ya girl!
Haha, när vi skulle gå ifrån dansen så sa min käre vän philippa:
Undrar vad *** skulle säga om han visste att hela klass nio var kåt på honom?
Jag garvade så mycket att jag trodde att jag skulle dö. Jadu gumman, säg det du!

Resten av dagen lunkade på och nu kom jag på att jag måste skriva rent min spanska.
Vi hörs senare, pussar!


Stilen är viktig







Detta är tre av de kändisarna som jag tycker har bäst stil. Asså, en del av kändisarna i världen ser bara överklassiga ut, men jag gillar de kändisar som gillar att vara lite casual.

Självklart har jag en tjej som jag älskar av hela mitt hjärta, som likagärna kunde vara bloggkändis och som har riktigt bra klädstil. wranning.blogg.se, checka den, läs - lär och älska bloggen!


Jag uppmanar min lillasyster till att byta skola

Okej, jag ska dra en kort sammanfattning av dagen.
Vaknade klockan halv sju av mor min. Gick upp och upptäckte att det var varmt ute. Käkade och fixade tills klockan var runt tjugo i åtta, då vi åkte vidare till skolan.

Skoldagen passerade, och det hände inte så mycket eftersom ingen av lärarna vet vad de ska göra. De kan inte ens sätta ihop en skolavslutning...jag hatar våran äckliga skola!

När jag kom hem skrev jag klart må bra uppsatsen och sedan har jag inte gjort så mycket.
Mattias har försökt guida mig till att lyckas bränna över en film. Vilket slutade med att han fick bränna ner den hos honom istället. Haha, jag är ju duktig då..

Imorgon väntar ett matteprov som jag inte pallar göra.
Förresten, jag fick veta att jag skrev G på båda mina mattenationella, känner mig stolt. Jag som i vanliga fall typ suger på matte.
Nej, nu ska jag nog gå och göra något vettigt.
Kramar


Dagens outfit



Linne - Gina Tricot 99 :-
T-shirt - Gina Tricot 149 :-
Jeanstights - Bik Bok 149 :-


RSS 2.0