o'boy

igår så hade jag planerat att handla jacka med min mor och vi gick runt typ överallt men hittade ingenting. gick sedan in på outleten bredvid skokanonen och köpte ett par byxor. efter det skulle vi handla mat för dagen, så vi åkte till flygis. vi åkte sedan hem och gjorde middag, smsade under tiden med sofi. kvällen slutade iaf med att jag och sara skulle sova hos sofi. så det blev mest skitsnack och chips. vid ungefär halv tolv ringde elin och frågade om vi kunde träfffas ett tag. och det är väl självklart att vi kunde. men vad vi inte visste var att det var fem mopeder som kom. men vi pratade lite med dom och jag snubblade omkull en gång. lite pinsamt...iaf vid tolv skulle dom åka vidare och vi började gå mot södersvik, fast det var lite läskigt och vi började inbilla oss saker så vi gick hem igen. då ville jag och sara kolla på white chicks så sofi fick sätta igång den, sen somnade gullungen och jag och sara fortsatte asgarva åt filmen och såg klart hela filmen utan att somna en enda gång. efter filmen skrattade vi lite till och somnade sedan även vi. jag vaknade två gånger idag, en gång 09.10 och sedan 09.29 och då var alla vakna, så vi gick upp och åt frukost och sitter nu här. lite senare är det ännu en tjejkväll som gäller, fast då ska elin vara med och kanske skogh. då blir det min lillkåk och tvn. men jaja, pallar inte skriva mer.

kladdigt värre

är hemma hos sofi, med sara och äter kladdig kladdkaka....hänt mycket idag som jag inte pallar skriva om. eller får kanske inte. mobbade som vanligt José, han är för jävla skön asså.
på onsdag är det högstadiemästerskapen. härligt, man slipper ju skolan.
jag var helt inställd på att få spela fotboll idag, tror ni inte att den blev inställd då eller?
så jag och elin kör på att köra friskis och svettis istället.
man måste ju motionera.
jaja, puuuuuuuuuuuuuuuss hej

metallica - one

sitter nu och lyssnar på metallica - one, kör på den och L.S just nu....funderar även på mina vänner Anna och Elin, tänkte snooza hos Elin med Anna idag. vi tänkte att vi skulle gå ut och äta och sedan ska vi kanske gå på bio eller köra på filmkväll. det kommer bli hur mys som helst! idag hade Anki bakat äppelkaka som vi fick äta på till fika i skolan. det var jääääättegott. till lunch blev det typ helstekt rygg carre eller nåt sånt, och bearnaise sås och potatisgratäng. jag och elin tog två portioner var. hihih, busiga vi var. det var faktiskt en ovanligt rolig teknik lektion idag. vi skulle nämnligen bygga broar av två limstift och 4 st A4 papper. jag var med Elin och Sofi, och vär bestod bara av papprena och tog över 12 kg. vår lärare, Sofia, tyckte vi var jätteduktiga. nu ska jag typ dra hemifrån om fem minuter...ska ta bussen in till norrtälje. heeejdå.

1-3

Kollat på match idag. U-laget förlorade med 1-3, grymt bra var dom iaf. min far sa att jag kanske får spela match nästa helg. mot bkw...kul...men iaf. jag kollade med min älskade vän elin! hon är typ världsbäst!! efter att matchen var slut kom malis och jag hade tänkt sova hos henne, men det gick inte. jaja, har typ ingenting att skriva, så jag lägger ut en bild, en på mig och elin.                                                     
                                                                                       puuuuuuuuuuss puuss

                                                                                      

man kämpar väl om man kan?

heeeeeeeeeeeeeeej! haha, rolig man är då...iaf, ska väl berätta om min dag? aja skitsamma, gick upp halv sju...mamma igen..jag gick upp, åt frukost, bäddade, sminkade mig, gick ut i bilen och åkte till skolan...lite kort och nätt. började skoldagen med hk, ganska skönt ändå, men sedan hade vi no och skulle svara på en massa frågor varav en var; varför har män bröstvårtor? ehhh, que? hur fasiken ska vi veta det!? vi hoppade iaf över den frågan och gick vidare...efter det var det so och sedan...himmelriket...MUSIK!!! det var lika kul som alltid och blev nästan ännu roligare när ajg fick veta att jag hade det på elevens val. efter lunchen kom sedan idrotten...det var ganska kul faktiskt måste jag medge. alla gjorde som dom skulle så det funkade bra. vi hade sedan svenska och spanska. efter det bar det av! jag och madelene ekestolpe i...norrtälje -...-. väldens tråkigaste ställe. vi gick runt lite och kollade på kläder och sedan gick vi till en liten tobaksaffär där "honken" jobbar, en tjej i fotbollslaget, och köpte glass. lite senare träffade vi elina och rick. det var kul, elina tiggde lite pengar och fick ihop åtta kronor på mig och madde. rika? jag vet...vi skulle ta fem bussen hem och gick dit. jag skulle hem till madelene innan fotbollsträningen och mattias skulle även med, han skulle nämnligen sova hos madelene. men sen när vi gick hem från bussen så kom vi ju på att madelenes pappas bil bara har tre platser och vi var fyra stycken...det blev ett kort samtal till min far så han kom och hämtade oss, eftersom han är tränare och skulle även skjutsa min syster. så vi fick springa hem och laga mat och tro inte att man fick lämna kvar något för madelene, nej! vi skulle äta upp allting. när vi till slut hade kämpat i oss vår mat så sprang vi ut och hämtade ett par cyklar och sen kom min pappa och hämtade oss. vi hann i tid och blev ombytta och klara till halv åtta. då skulle vi träna och det var riktigt kul idag faktiskt. det var många roliga övningar och alla kämpade. vi körde match i slutet och jag var som vanligt med min syster, vi har nämnligen ett A-lag och ett U-lag (utvecklingslag) och vi alla tränar tillsammans. jag fick spela back bredvid elin och ida. jag tycker vi kämpade på bra och jag fortsatte spela även fast jag har ont i vaderna...vi fick sluta ca kvart över istället för halv nio, för vi var bara fjorton stycken idag. när vi anlände hem blev det in i duschen, på med lady sovereign och sen ut ur duschen, på med pyamas och nu funderar jag på att lägga mig, men jag får nog göra läxan först...godnatt allesammans!
ps; jag och emma anjou har sjukaste humorn...

är man sjuk så är man.

jag, sjuk, idag. ingen bra kombination. morgonen började med att min puss-mamma väckte mig och jag kände att jag typ inte kunde andas p.g.a att jag hade ont i halsen...jag sa till mamma som det var att jag mådde dåligt och att jag hade ont i halsen. det blev ingen skola för min del. det blev hemsittande...det var nog det tråkigaste jag varit med om. jag gick upp, satte på tv:n kopplade in guitar hero (fast dosan...suger på gitarren), och gick sen ut till köket för att göra mig en macka. vad ser man? jo, en kant till bröd...den var inte speciellt god kan jag tala om. jag spelade sedan så länge att jag öppnade alla låtar och allting...gick sedan upp till brevlådorna på prommis med hunden, hoppade in i duschen och blev fast där ett tag. sedan kom min mor hem och det var dags för middag, tunnbrödrulle. sen satte jag mig här vid datorn, får inte heller träna idag, kan bero på förkylningen men man vet aldrig...ska nu passa min lillasyster ohc sedan kolla på hammarby-matchen åt min far. jadå, livet är tråkigt när man är sjuk.
förresten, min farbror och faster ska köpa två maine coon katter, dom kommer på fredag, så det blir nog dit och pussa och leka lite med dom.
namnet på bloggen är allt emmas förtjänst, pussar på henne!


RSS 2.0